London Spa company

London-Spa-Company-Wax-Tins
London-Spa-Company-Pre-Post-Wax-1
London-Spa-Company-Waxes1-1

Sinds januari zijn we gestart met de verkoop en levering van lichaamsontharing producten afkomstig uit Engeland van de London Spa Company. Deze firma levert uitsluitend top producten tegen zeer betaalbare prijzen en aangezien deze behandeling steeds vaker door salons wordt verzorgd, hebben we besloten, na uitvoerig zelf en met enkele bevriende relaties te testen, deze producten in onze portfolio op te nemen. Ook de nieuwste Hot Wax producten worden al geleverd.

Aangezien we reeds vele zakelijke relaties hebben die al lichaamsbehandelingen verzorgen, zien wij dit als een mooie aanvulling en hebben we een zeer betaalbare instap mogelijk gemaakt.

Niet alleen speciale waxen voor de normale huid, maar ook voor de gevoelige huid en zelfs een wax voor mannen! Daarnaast een pre wax gel en een post wax gel om de huid zo goed mogelijk voor te bereiden en te laten herstellen na de ontharing.

Azulene

London-Spa-Company-Azulene-Wax

Onze Azulene wax bevat een speciale mix van natuurlijke oliën en hars, die de huid voedt en beschermt tijdens en na het waxen. Zelfs de kortste haartjes worden met gemak verwijderd.

Aloe Vera

London-Spa-Company-Wax-Aloe-Vera

Deze rijke en crèmige wax is vol met natuurlijke Aloë Vera en Titanium Dioxide en biedt een zeer rustgevende ervaring voor de meest gevoelige huid.

 

Silver Birch

London-Spa-Company-Wax-Silver-Birch

Speciaal ontworpen voor mannen met een aromatische, kruidige en houtachtige geur.

 

Hot Wax

London-Spa-Company-Hot-Wax-1

Met behulp van geavanceerde technologie verwijdert de Engelse Bessen Hot Wax haar in elke richting van waar dan zelfs op het gezicht.

 

 

Zie ook de link: http://londonspacompany.com/

Wij zijn een klein bedrijf dat snel schakelt, onze afspraken nakomt, niet met ingewikkelde contracten werkt en geen minimum afname verplichtingen kent. Om die redenen hebben wij veel vaste en trouwe afnemers.

Belangrijk om te weten is ook dat de winstgevendheid van de behandelingen zeer hoog is voor u als salon.

Prijsinformatie en/of proefbehandeling?Klik hier!