AL MEER DAN 25 JAAR DE VERTROUWDE BODYWRAP

Onze wereldberoemde Klassieke Body Wrap is al 25 jaar lang een favoriet vanwege de ongelooflijke en onmiddellijke resultaten voor centimeterverlies en de unieke garantie wat betreft het verlies van centimeters. Deze aanzienlijke resultaten voor centimeterverlies zijn te danken aan onze natuurlijke klassieke kleioplossing in combinatie met de gespecialiseerde wikkeltechnieken.

Onze behandeling Klassieke Body Wrap biedt de garantie dat u minstens 15 cm zult verliezen en zo niet, dan hoeft u niets te betalen. Het gemiddelde centimeterverlies bij de eerste behandeling is 25 tot 35 cm.

ucw-express
ucwzomer
Schermafbeelding-2013-02-26-om-165157
NLLay-BackJPG
detox
fb-button
meetlint
ingepakt-wrap
ucwdetoxjeans
afslanken UCW

De procedure

Onze Klassieke Body Wrap is een complete lichaamsbehandeling die ongeveer 2 uur duurt en altijd uitgevoerd wordt door hoog opgeleide therapeuten.

  1. Voor de behandeling wordt u door uw therapeut opgemeten op bepaalde punten van het lichaam.
  2. De wikkels, die vooraf in onze klassieke kleioplossing zijn gedrenkt, worden dan aangebracht met gebruik van gespecialiseerde wikkeltechnieken.
  3. Vervolgens draagt u een vinylpak om warm te blijven en kunt u een uur lang ontspannen blijven zitten, terwijl de behandeling zijn werk doet. U kunt van deze tijd gebruik maken om meer uit uw bezoek aan de salon te halen en te profiteren van andere prestaties zoals een gezichtsbehandeling of een manicure.
  4. Na 60 minuten worden al uw wikkels verwijderd. Uw therapeut zal u opnieuw opmeten en u zult versteld staan van de resultaten op het gebied van centimeterverlies.

Voor de complete voordelen van onze Klassieke Body Wrap raden wij een serie van 3 - 5 behandelingen aan, die met tussentijden van minstens 7-10 dagen plaatsvinden.

Hoe werkt het

De combinatie van de unieke, natuurlijke klassieke kleioplossing en de gespecialiseerde bodywraptechnieken maken onze Klassieke Body Wrap zo succesvol. 

De kleioplossing onttrekt de afvalstoffen en de wikkeltechniek comprimeert op actieve wijze het zachte vetweefsel. Dit veroorzaakt een onmiddellijk verlies van centimeters en heeft een verstevigende en vormende uitwerking op het lichaam.

De klassieke kleioplossing blijft na de behandeling in de poriën van de huid aanwezig en het verlies van centimeters kan nog 3 - 4 dagen verder gaan. Wij raden u aan om u tijdens dit tijdsbestek uitsluitend te wassen met lauw water, maar dit is facultatief.

Dit is geen behandeling voor vochtverlies. Wij raden u feitelijk aan om na uw behandeling regelmatig water te drinken om het ontgiften te stimuleren en de afvalstoffen uit uw lichaam te spoelen.

De behandeling zuivert en onttrekt gifstoffen uit het vetweefsel en het stimuleert het lymfesysteem waardoor meer schadelijke stoffen het lichaam kunnen verlaten

 

Gebruik de echte UCW bodywraphologram-UCW

Elke Klassieke bodywrap-behandeling maakt gebruik van een unieke, mineraalrijke klei-oplossing die alleen gemaakt is van ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Dit streven naar kwaliteit is de reden dat we al bijna 25 jaar bestaan en dat we onze beroemde afslank-garantie kunnen geven.

Om ervoor te zorgen dat uw bodywrap echt is, klant ontvangt  na elke behandeling een officieel certificaat met daarop een beveiligingshologram met een uniek serienummer.Deze nemen ze altijd mee naar huis.

Wij vragen klanten ook om contact met ons op te nemen als die geen behandelingscertificaat krijgt met hierop het echte hologram, en laat ons ook weten waar die behandeld was. Zo kunnen we kwaliteit waarborgen!

 

Als u meer informatie wenst over Universal Contour Wrap behandelingen, met inbegrip van de Klassieke Body Wrap, neem dan contact met ons opklik hier