Universal Contour Wrap (UCW)

UCW-LogoSinds 2008 zijn we als exclusief distributeur/verdeler van de Universal Contour Wrap (UCW) behandelingen en producten bezig met een landelijk netwerk op te zetten en altijd actief op zoek naar ondernemers in de beauty- en gezondheidsbranch die een bijzondere behandeling willen aanbieden. In al die jaren zien we dan ook niet alleen schoonheidssalons, pedicures, klinieken, instituten, day spa’s, sauna’s en zelfs alternatief geneeskundigen die 1 of meerdere van onze behandelingen en producten en hun bedrijf aanbieden.

Al meer dan 20 jaar een vertrouwd merk om centimeters kwijt te raken en de door de diepe ontgifting gezonder worden!

Zoekt u een nieuwe, effectieve en eerlijke behandeling die waarmaakt wat ze beweert dan bieden we u diverse mogelijkheden!

In tegenstelling tot andere merken, bieden wij juist niet een tijdelijk maar een blijvend cm verlies. Onze passie ligt daarin om de cliënten te helpen het maximale resultaat te behalen.

De klassieke UCW bodywrap

UCW wrap afslanken

Onze behandeling Klassieke Body Wrap biedt de garantie dat u minstens 15 cm. Deze aanzienlijke resultaten voor centimeterverlies zijn te danken aan onze natuurlijke klassieke kleioplossing in combinatie met de gespecialiseerde wikkeltechnieken.

Lees meer...

De elite UCW bodywrap

Universal-Contour-Wrap-Chrysalis

De Elite Body Wrap biedt, met een combinatie van elektrische spierstimulering en thermische warmte, dezelfde dubbele garantie voor verlies van 15 cm , toegevoegde voordelen van spierversteviging, cellulitisreductie programma en meer centimeterverlies.

Meer weten?

De UCW express bodywrap

Express-Wrap-Circle

Onze Express Body Wrap is gericht op probleemzones van het lichaam snel en effectief resultaat te behalen.  Geïnspireerd door het succes van onze wereldberoemde Klassieke Body Wrap helpen om  te versterken, te verstrakken en af te slanken.

Lees meer...

De CO2 carboxy body sculpture

 

ucw-express

The Universal Contour Wrap Anti Cellulite Behandeling combineert gepatenteerde CO2 Carboxy Therapie met een reeks krachtige ingrediënten voor bewezen resultaten. Er wordt op natuurlijk wijze een opmerkelijke cellulite vermindering bereikt.

Meer weten?

 

 

Naast deze salonbehandelingen bieden we ook een heel scala aan hoogwaardige thuisproducten voor uw cliënten om de effecten van de behandelingen te vergroten.

Wij zijn een klein bedrijf dat snel schakelt, afspraken nakomt, niet met ingewikkelde contracten werkt en geen minimum afname verplichtingen kent. Om die redenen hebben wij veel vaste en trouwe afnemers.

Wij zoeken ondernemers die kwaliteit heel belangrijk vinden en we willen samen met u de UCW behandelingen in Nederland verder uitbouwen.

Belangrijk om te weten is ook dat de winstgevendheid van de behandelingen zeer hoog is voor u als behandelaar.

U kunt ook op deze link nog meer informatie over de behandelingen vinden: https://universalcontourwrap.com/nl/behandelingen/

Prijsinformatie en/of proefbehandeling? Klik hier.