adipolightlogo

 

Adipolight (+RF) is een low-level diodelaser met een lipolytisch effect, dat zeer effectief is voor plaatselijke vetophopingen. Adipolight stimuleert het lipase enzym dat de triglyceriden in de adipocitaire cel kan afzonderen en omzetten in glycerol, vetzuren en water. Hierdoor wordt hun mobiliteit verbeterd en worden ze gebruikt als energiebron. 
Bij de Adipolight (+RF) is het een unieke techniek die in dezelfde sessie de lipolytische laser, monopolaire radiofrequentie (radiolipolyse), virtuele mesotherapie en een specifieke cosmetica (Adipolight-emulsie) combineert, waardoor het figuur nog sterker wordt ge-hermodeleerd.

RF: In tegenstelling tot andere apparaten op de markt, werkt Adipolight + RF niet alleen door gebruik te maken van de fotobiomodulatie verkregen met de fotolipolyse van de lipolytische laser, maar het maakt ook gebruik van de capacitieve monopolaire radiofrequentie, met het doel warmte in de huid te produceren en de hitteschokproteïnen te activeren.

HPC virtuele mesotherapie maakt het mogelijk om specifieke actieve principes (ADIPOLIGHT EMULSION) door het celcytoplasma te dringen, om het metabolisme van vetten in elk deel van het lichaam te activeren waar zich een opeenhoping van vet bevindt en in alle soorten weefsels, inclusief die tekens vertonen van slapte.

BEHANDELINGEN

Adipolight (+RF) kan worden toegepast op alle delen van het lichaam waar vet bestaat, met of zonder slapheid: armen, dijen, buitenkant van de dijen, buik ... om het volume te verminderen en om het gelokaliseerde vet in moeilijk behandelbare gebieden te bestrijden. Het is zeer effectief bij de behandeling van lokale vetophoping, waardoor een verlies van 3 tot 5 cm per kuur kan worden gehaald.

Pijnloze behandeling die het metabolisme van de vetten stimuleert, zonder incisies, naalden, wonden of littekens en met onmiddellijke, langdurige resultaten, zichtbaar vanaf de eerste sessie met langdurige resultaten. Deze resultaten zijn zichtbaar vanaf de allereerste sessie, en kunnen worden verhoogd door ze te combineren met andere behandelingen zoals RF of de shockwave.

Bio Modulatiekoppen

Multipads: 8 pads met 13 laagdiodes laserdiodes van 10 mW (klasse 2) met een golflengte van 650 nm (zichtbaar rood), die de fysiologische stofwisseling van vetten stimuleren.

Singlepads: 2 pads met 1 lage diode van 10 mW (klasse 1 M) met een golflengte van 650 nm die lymfatische stimulatie optimaliseren en de celinhoud uit de behandelingszone optimaliseren.

Monopolaire RF en HPC virtuele mesotherapie kop: Deze kop is ontworpen om warmte te produceren in de diepste laag van de dermis die op het vetweefsel werkt, en biedt ook virtuele mesotherapie met HPC-technologie, die de doorlaatbaarheid van het celmembraan tijdelijk verhoogt.

Technische gegevens

Power supply: 230 V a.c 50/60 Hz
115 V a.c 50/60 Hz (optional)
Maximum consumption: 100 VA
Interface: Pantalla color 10,2´´ Touch Screen Backlight LED
Programmes: 7 preset programmes + 1 free
Applicators: 8 multipads with lipolytic laser diodes
2 singlepads with lymphatic laser diodes
LIPOLYTIC DIODE LASER MULTIPADS:
Laser classification: Class 2
Source: Diode laser AlGalnP
Wavelength: 650nm ± 10nm
Maximum output energy: 13 x 10 mW
Nº diode laser / Multipad 13
Functioning mode: Continuous CW
LYMPHATIC DIODE LASER SINGLEPADS:
Laser classification: Class 1M
Source: Laser diode AlGalnP
Wavelength: 650nm ± 10nm
Maximum output energy: 10 mW
Nº diode laser / Singlepad 1
Functioning mode: Continuous CW
Dimensions: 124 cm (h) x 68 cm (l) x 59 cm (w)
Weight: 21 kg