Wimperextentions

Fotolia78886851XL-2

Hét specialisme van onze salon: de 1 op 1 wimperverlenging. Een mooie en volle oogopslag, waarbij u zelf de lengte, dikte en krul van de wimperextension kunt bepalen! Wij maken uitsluitend gebruik van mink wimperextensions van het merk Blink.

Altijd Prachtige, lange wimpers

Het is mogelijk: op elk moment van de dag en nacht fantastisch mooie, sprekende ogen. Wimperextensions zijn natuurgetrouwe, losse wimperhaartjes, die veilig en stevig vastzitten aan uw eigen wimpers. Ogen met zulke lange, volle wimpers lijken veel groter, openen je gezicht en versterken je uitstraling.

Mooi en vrouwelijk in iedere situatie

Wimperextensions zijn een uitkomst voor vrouwen die ontevreden zijn over hun eigen wimpers of weinig tijd hebben voor dagelijkse lange make-upsessies. Tijdens een drukke werkdag, in een regenachtige winkelstraat en zelfs op vakantie: altijd blijft u er met uw lange, volle wimpers verzorgd en absoluut vrouwelijk uitzien.

Zacht en natuurlijk

Miracle House werkt met topkwaliteit mink wimperextensions van het merk .... Onze gediplomeerde specialiste bevestigt wimper voor wimper een verlenging van hoogwaardig, anti-allergisch materiaal aan uw eigen wimperhaartjes. De extensions voelt u niet zitten, zien er heel natuurlijk uit en er is altijd een lengte, dikte en krul die bij u past. Het bevestigingsmiddel is vrijwel onzichtbaar, de wimpers blijven zacht en flexibel. Wimperextensions zijn bewezen onschadelijk voor de eigen wimpers.

Voordelen wimperextensions

  • 24/7 een mooie glamour look!
  • Mooie volle en lange wimpers met een natuurlijke uitstraling
  • Lengte, dikte en krul aangepast naar uw eigen wensen en smaak
  • Bestand tegen water, traanvocht, licht, zon & zee
  • Praktisch gewichtloos, u voelt de extensions niet zitten
  • Maakt mascara, wimperverf of krultang overbodig
  • Blijven ongeveer 2 maanden zitten, want dan valt uw natuurlijke wimper eruit

 

Behandeling: Prijzen:
Nieuwe set mink wimpers €75,00
Refill behandeling binnen 3 weken €35,00
verwijderen van de wimpers €25,00
verwijderen in combinatie met een nieuwe set €10,00