EMSHAPEX – DE REVOLUTIE IN BODYFORMING

Het  EMShapeX®-  apparaat kan op veel manieren worden gebruikt om het lichaam te verstevigen . De billen kunnen worden aangespannen door sterke spiercontractie, hardnekkige vetophopingen op de heupen worden verminderd en buikspieren kunnen worden gedefinieerd. Het grootste voordeel van deze behandeling is dat er geen incisies nodig zijn en er geen anesthesie nodig is. Hierdoor is er geen downtime. De technologie maakt gebruik van elektromagnetische energie met een hoge intensiteit en is zorgvuldig getest op doeltreffendheid en veiligheid in zeven onafhankelijke onderzoeken in de VS.

  

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN BEHANDELINGEN MET HET EMSHAPE X-APPARAAT?

In tegenstelling tot het chirurgisch aanspannen van het lichaam, wordt  EMShapeX®  niet geassocieerd met uitvaltijd of risico op anesthesie . Door het gebruik van de innovatieve applicator zijn er geen snijwonden nodig, dus geen littekens. De behandeling vereist geen specifieke voorbereiding of follow-up.

  

1. VOOR WIE?
Geschikt voor mannen en vrouwen

2. HOE LANG?
Behandeltijd van ongeveer 20 - 30 minuten / behandeling

3. HOE VAAK?
1x tot 2x per week

Hoe werkt de behandeling?

De klant ligt tijdens de behandeling ontspannen op een behandelbed. De platte puls generator van de EMSHAPEX wordt om het te behandelen gebied vastgezet, bijvoorbeeld de buik, en de intensiteit wordt ingesteld, ideaal is 100%. Het effect voelt als korte, sterke en snelle samentrekkingen die de spieren zeer effectief trainen binnen de volgende 20 tot maximaal 30 minuten. De meeste klanten vinden de behandeling niet pijnlijk, maar in het begin moet men wel even wennen. Daarom moet de intensiteit aanvankelijk niet direct op 100% worden ingesteld, maar moet deze stapsgewijs worden geïntensiveerd. De meeste klanten wennen heel snel aan het gevoel van de behandeling waardoor sneller naar 100% wordt opgevoerd. EMSHAPEX is perfect voor een korte intensieve training van de spieren tijdens de lunchpauze of direct na het werk.   

 

Optimale behandelingscyclus 

  • Het beste is 4 tot 6 behandelingen per zone met korte tussenpozen, maar minimaal 48 uur tussen de individuele behandelingen. 

  • Om de beste resultaten te bereiken, moeten lichaamsbeweging en alcoholgebruik voor 48 uur na de behandeling worden vermeden (i.v.m. spierregeneratie) 

  • Om het resultaat te behouden,  adviseren wij om tussen de 3 en 6 maanden één behandeling te ondergaan.  

  • Het resultaat kan ook worden behouden door regelmatige training in de fitness. 

  • De behandeling is pijnloos en u kunt onmiddellijk uw normale dagelijkse routine hervatten. 

  • Bijwerkingen zoals spierpijn zijn uiterst zeldzaam. 0