CENTIMETERVERLIES EN SPIERVERSTEVIGING

Universal-Contour-Wrap-Chrysalis

De Elite Body Wrap is een geavanceerde behandeling die onze befaamde Klassieke Body Wrap combineert met onze absoluut unieke machine Chrysalis.

De Elite Body Wrap biedt, met een combinatie van elektrische spierstimulering en thermische warmte, dezelfde dubbele garantie voor verlies van 15 cm als onze Klassieke Body Wrap, met de toegevoegde voordelen van spierversteviging, cellulitisreductie en meer centimeterverlies.

 

Er zijn 3 behandelingen beschikbaar:

  • Shaping – voor het in model brengen en vormgeven van de dijen. Kan gecombineerd worden met het cellulitis- programma.
  • Toning - een intensief programma voor het versterken van de spieren.
  • Cellulitis - vermindert cellulitis op de meest cruciale plaatsen door de bloedsomloop ter plekke te verhogen en de celuitwisseling te laten toenemen.
cellulite-spier-ucw
 

DE PROCEDURE

Onze Elite Body Wrap is een complete lichaamsbehandeling die circa 1.5 uur duurt en altijd uitgevoerd wordt door een getrainde therapeut.

  1. U wordt door uw therapeut opgemeten op bepaalde punten van het lichaam.
  2. Er worden lichaamswikkels aangebracht op uw buik en bovenbenen.
  3. De wikkels, die vooraf in onze warme klassieke kleioplossing zijn gedrenkt, worden dan aangebracht met gebruik van gespecialiseerde wikkeltechnieken.
  4. Vervolgens gaat u 35 minuten lang liggen op onze elektrische deken, terwijl de behandeling zijn werk doet. Waarom zou u deze tijd niet gebruiken om te profiteren van andere prestaties, zoals een gezichtsbehandeling of een manicure?
  5. Na 35 minuten worden uw wikkels verwijderd. Uw therapeut zal u opnieuw opmeten en u zult versteld staan van de resultaten op het gebied van centimeterverlies.

HOE HET WERKT

De combinatie van onze klassieke kleioplossing en de gespecialiseerde bodywraptechnieken onttrekt de afvalstoffen aan het lichaam en comprimeert het vetweefsel voor onmiddellijk centimeterverlies en een verstevigende werking.

Deze resultaten worden versterkt met onze machine Chrysalis. De onmiddellijke warmte ontspant het lichaam en opent de huidporiën snel, zodat de klassieke kleioplossing de afvalstoffen sneller kan onttrekken en de bloedsomloop verbeteren.

Deze werking zorgt voor een betere zuurstoftoevoer in de weefsels en voor lymfatische uitwisseling, waardoor het ontgiftingsproces wordt versneld.

Tijdens dit proces wordt het spierweefsel bewerkt door de elektrische spierstimulering om de cellulitis af te breken en de huid te verstevigen.

 
hologram-UCW

CONTROLEER DAT HET ONVERVALST IS

Na uw Elite Body Wrap ontvangt u een officieel certificaat van Universal Contour Wrap met een beveiligingshologram en een uniek serienummer. Dit is het bewijs dat uw behandeling authentiek is. Als u geen certificaat hebt ontvangen, neem dan contact met ons op en laat ons weten waar uw behandeling heeft plaatsgevonden.

 

Als u meer informatie wenst over Universal Contour Wrap behandelingen neem dan contact met ons op Klik hier!