Diepe detox

Detoxen

Ieder lichaam wordt op vele manieren vervuild door gifstoffen, ookwel toxische stoffen genoemd. Niet alleen door wat we eten (conserveringsmiddelen), drinken (alcohol, koffie en zwarte thee), roken en inademen (luchtverontreiniging) maar ook door kleurstoffen van kleding, medicijngebruik en door stress.

Universal Contour Bodywrap (UCW) is een unieke behandeling, bedacht door de Amerikaanse arts  dr. Strem, om mensen te kunnen ontgiften ofwel detoxen via de huidlaag van buitenaf. De lever- en nierpatiënten van dr. Strem konden niet of onvoldoende meer hun eigen lichaam reinigen en om die reden heeft hij in de jaren 80 deze innovatieve methode ontwikkeld die nog steeds ongeëvenaard is.

Steeds meer mensen hebben allerlei lichamelijke klachten, ongemakken en/of aandoeningen waar men vaak de vinger niet kan opleggen om de oorzaak te vinden. Denk aan regelmatig hoofdpijn, gewrichtspijn, slapeloosheid, concentratieproblemen, lusteloosheid, vermoeidheid, onregelmatige stoelgang en vele andere ongemakken.

Uit onderzoek is gebleken dat gifstoffen in het lichaam al deze ongemakken mede kunnen veroorzaken. Uit onze ervaring en de terugkoppelingen van onze klanten, inmiddels ruim 11 jaar en meer dan 3.000 wraps verder, kunnen we vaststellen dat er vaak na slechts 3 of 4 behandelingen vele van deze klachten sterk verminderd of zelfs verdwenen zijn en dat het energieniveau is toegenomen.

 

 

 

Neem daarbij de andere bijzondere effecten van deze bodywrap, namelijk het verhogen van de stofwisseling en het stimuleren van het lymfe system, waardoor er een steeds groter wordende groep mensen het belang inzien van het regelmatig detoxen van het lichaam. We onderhouden wel onze haren, tanden, nagels, voeten en ons gezicht maar het lichaam wordt nog te vaak vergeten.

Ervaar zelf wat deze speciale detox-behandeling voor u kan doen!