miracle-brushMiracle Brush

Verhoging van het metabolisme - door de uitwisseling van elektronische stoffen in celwanden te stimuleren, helpennegatieve ionen bij het verhogen van het metabolisme. 

Versterking van het immuunsyseem - hoge niveaus van negatieve ionen bevorderen de productie van globuline in het bloed, wat resulteert in een sterkere ziekte 

Bevordering van een betere spijsvertering - door de overbelasting van het zenuwstelsel tegen te gaan, ontspannen negatieve ionen de maag en de darmen, waardoor de productie van spijsverteringsenzymen wordt bevorderd en spijsvertering verbetert.

Cel verjonging - negatieve ionen helpen cel metabolisme herleven, de vitaliteit van spierweefsel en interne organen te versterken. Voor algemene gezondheid - door negatieve ionen kunnen alle systemen en cellen van het lichaam verjongd en vernieuwd worden, waardoor een sterker algemeen welzijn wordt
bevorderd.

Hoe te gebruiken

De MiracleBrush is ontworpen voor gebruik zonder water of zeep . Gebruik de borstel voor het douchen of baden als onderdeel van uw dagelijkse reinigingsroutine.

Begin met lichte, zachte borstelslagen naar de gevoeligheid van uw huid. Begin met de palmen van je handen of de zolen van je voeten , poets van binnen naar de buitenste punten van je lichaam en werk ritmisch in lange, rechte, gladde en zachte strepen naar het hart.

Bij het borstelen van het hoofd en de nek, beweeg je zorgvuldig naar de bovenkant van de rug en schouders en over de romp naar de onderrug.

Een lichte blos op de huid is normaal . Wees voorzichtig de borstel niet te hard en vermijd geïrriteerde, gevoelige of beschadigde huid en wees extra waakzaam bij moedervlekken om irritatie te voorkomen.

Na 3-5 minuten borstelen kunt u douchen of baden. Een koele spoeling om de bloedsomloop te activeren en een gezonde gloed te bevorderen wordt aanbevolen. Na het douchen, droog het warme lichaam krachtig met een droge handdoek voordat u eventuele Anti-cellulite of detoxifing olie toepast.

Vergeet niet om de toxinen weg te spoelen welke vrijgekomen
zijn bij het borstelen, door elke dag minstens 2-3 liter water
te drinken.

Elke nieuwe methode vereist tijd om resultaten te tonen, wees dus geduldig en blijf consequent met uw borstelschema.

Voordelen
Huidborstelen wordt al eeuwenlang over de hele wereld en door vele verschillende culturen beoefend. Het is een eenvoudige, makkelijke en goedkope manier om je schoonheidsroutine te revitaliseren – evenals je huid- en energieniveaus. Regelmatig uw lichaam borstelen zal snel resultaten opleveren.

Boost energie

  • Stimuleert lymfestroom
  • Reinigt en ontgift
  • Diepe werking
  • Cel vernieuwend
  • Voor elke type huid, voor elke leeftijd

Let op:
Gebruik dit product niet als je allergisch bent voor koper of tin.
Vermijd borstelen van geïrriteerde, gevoelige of beschadigde huid.
Niet borstelen wanneer de huid of borstel vochtig of nat is.
Na gebruik, borstel de borstelharen meerdere malen met uw hand of een droge borstel en druk voorzichtig op een hard, gelijkmatig oppervlak om ervoor te zorgen dat alle huiddeeltjes verwijderd worden.
Niet met water of zeep wassen
We raden u aan een aparte borstel te gebruiken voor elk lid van uw huishouden.